اوکس تیم | OxTeam اوکس تیم | OxTeam - آموزش بازاریابی اینترنتی و سئو

  • خانه
  • خدمات

    سفارش تولید محتوا

    سفارش محتوا

    صفحه‌ی فرود یا لندینگ پیج چیست

    طراحی لندینگ پیج

    طراحی وب سایت

    طراحی وب سایت

  • فروشگاه
    • خرید اکانت Moz Pro
    • خرید اکانت SEMRush Pro
    • خرید اکانت Alexa Pro
    • خرید اکانت Ahrefs
    • خرید اکانت kwfinder
    • خرید اکانت Ahrefs + MOZ
    • تحقیق کلمه کلیدی
  • بلاگ
    • بهینه سازی و سئو
    • بازاریابی محتوا
    • بازاریابی اپلیکیشن
    • بازاریابی شبکه‌های اجتماعی
    • ابزارهای بازاریابی اینترنتی
  • اینفوگرافیک
  • آموزش جامع بازاریابی محتوا
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • سبد خرید
اوکس تیم | OxTeam
  • خانه
  • بازاریابی اینترنتی
  • بازاریابی محتوا
  • راهنمای جامع بازاریابی محتوا(Content Marketing)( بخش4)

راهنمای جامع بازاریابی محتوا(Content Marketing)( بخش۴)

توسط میلاد غیب دوست
آخرین ویرایش سپتامبر 5, 2018 1,988 0
انتشار دهید
    • بازاریابی محتوا بخش ۱
    • بازاریابی محتوا بخش ۲
    • بازاریابی محتوا بخش ۳
    • بازاریابی محتوا بخش ۴

 بخش چهارم


  • .
    طراحی عنوان مطالب

  • .
    نوشتن نکات بازاریابی

  • .
    استفاده از تصاویر

  • .
    بازخوانی و بررسی مجدد محتوا

مقاله ای با موضوع : بازاریابی محتوا بخش (۱) می‌تواند به شما کمک کند
مقاله ای با موضوع : بازاریابی محتوا بخش (۲) می‌تواند به شما کمک کند
مقاله ای با موضوع : بازاریابی محتوا بخش (۳) می‌تواند به شما کمک کند

 

بازاریابی محتوا
طراحی عنوان مطالب

برای نوشتن یک عنوان خوب و جذاب برای مطالب خود نکات زیادی را باید در نظر بگیرید، اما در نظر داشته باشید که طراحی یک عنوان مناسب و تأثیرگذار مهم‌ترین فاکتوری است که سبب می‌شود توجه مخاطب به خواندن مقاله‌ی موردنظر جلب شود.

تنها با نگاهی به‌روزنامه‌ها و مجلات به این حقیقت پی خواهید برد که عناوین تا چه حد تأثیرگذار هستند. اما چگونه می‌توان عنوان‌هایی برجسته و تأثیرگذار طراحی نمود که توجه مخاطب را جلب نماید؟

صرف‌نظر از اینکه مطلب شما پست وبلاگ، تصاویر اینفوگرافیک، خبرنامه، مقاله، بروشور، پست‌های شبکه‌های اجتماعی یا هر چیز دیگری باشد، درصورتی‌که عنوان آن، آن‌قدر جذاب و چشمگیر نباشد که مخاطب را به خواندن آن ترغیب نماید، ارزش چندانی نخواهد داشت.

سعی کنید مشخصه‌های زیر را در نوشتن عناوین خود در نظر بگیرید.

مقاله ای با موضوع : ۲۵ ابزار کاربردی و رایگان گوگل برای بازاریابی و نحوه کارکردن مهم ترین ابزار ها در دنیای دیجیتال می‌تواند به شما کمک کند

هدفمند بودن

از تحلیل گران کمک بگیرید و پربازده‌ترین و کم بازده‌ترین صفحات وب‌سایت خود را شناسایی نمایید. صفحات پربازده نشانگر تمایل مخاطبین به محصولات یا خدمات موجود در آن‌هاست، بنابراین می‌توانید از این تمایل مخاطبین، در عنوان‌های خود استفاده کنید. همچنین می‌توانید از ابزارهایی مانند Follower Wonk، Social Bro و Google Ripples استفاده کنید تا متوجه شوید که افرادی که با آن‌ها در تعامل هستید، چه نوع مطالبی را به اشتراک می‌گذارند.

 

برای نوشتن عنوان‌های جذاب سعی کنید مواردی که ذکر شد را در نظر بگیرید.

قابل‌انتشار بودن

بازاریابی محتوا و رسانه‌های اجتماعی، پیوسته با یکدیگر در تعامل، و به هم وابسته هستند. بنابراین همان‌طور که می‌دانید مطالب شما نه‌تنها باید برای موتورهای جستجوگر بهینه‌سازی شوند، بلکه باید تا حد ممکن در شبکه‌های اجتماعی نیز تأثیرگذار باشند. برای دستیابی به این هدف باید برای مطالب خود، عنوان‌های جذابی طراحی کنید که کاربران برای به اشترک گذاری آن‌ها، از خود تمایل نشان دهند. می‌توانید از طنز یا حقایق و آمارهای شوکه کننده‌ای که از داده‌های خود به دست آوردید در عنوان‌ها برای جلب‌توجه بیشتر مخاطبان استفاده کنید.

منحصربه‌فرد بودن

سعی کنید برای اینکه مطالب شما شانس بیشتری برای دیده شدن در فضای مجازی داشته باشند، عنوانی منحصربه‌فرد و خلاقانه طراحی کنید زیرا الگوریتم‌های گوگل طوری طراحی‌شده‌اند که مطالب بی‌کیفیت و تکراری را حذف نمایند. عنوان‌های خود را داخل گیومه قرار دهید و آن را سرچ کنید اگر نتیجه‌ای  به دست نیامد، عنوان شما کاملاً منحصربه‌فرد است.

مقاله ای با موضوع : سئو محلی با الگوریتم جدید گوگل possum و pigeon می‌تواند به شما کمک کند

بازاریابی محتواخلاقانه بودن

برای طراحی عناوین جذاب و خلاقانه نباید تنها به بهینه‌سازی موتورهای جستجوگر بسنده کنید، بلکه باید تمام تلاش خود را در جهت جلب‌توجه مخاطب به کار بگیرید. استفاده از تکنیک‌های طراحی عنوان در کنار بهره‌گیری از خلاقیت خود، به شما کمک می‌کند که عنوانی منحصربه‌فرد، تأثیرگذار و جذاب را طراحی نمایید.

تکنیک‌های تفکر خلاق: تکنیک‌های زیادی وجود دارند که شما را در طراحی و ارتقای عناوین جذاب یاری می‌نمایند. یکی از این تکنیک‌ها idea dumping یا مکتوب کردن افکار است که شامل نوشتن تمامی عنوان‌هایی است که به ذهنتان می‌رسد. در این تکنیک تعداد عنوان‌هایی که می‌نویسید مهم است، حتی آن‌هایی که به نظرتان بی‌ارزش می‌آیند.

حین نوشتن این عنوان‌ها تم کلی  و موضوع محتوای خود را در نظر داشته باشید. زمانی که این کار را به پایان رساندید و به تعداد قابل‌توجهی از عنوان‌ها رسیدید شروع به فیلتر کردن آن‌ها کنید و عناوین ناکارآمد را حذف کنید این کار را ادامه دهید تا به مجموعه‌ی محدود و متناسبی از عنوان‌های ارزشمند دست‌یابید.

به‌روز بودن

حتی بهترین و جذاب‌ترین عناوین هم نمی‌توانند با عنوان‌های جدید و به‌روز رقابت کنند. درست است که این عناوین، برای مدت طولانی سبب جذب ترافیک به‌سوی وب‌سایت شما نمی‌شوند، اما در بازه‌های زمانی کوتاه با تلاشی اندک، سبب بالا بردن ترافیک وب‌سایت شما می‌شوند.

  1. برای دستیابی به عناوین مرتبط از ابزارهایی مانند: Google Trends، Buzzsumo و Content Strategy Generator استفاده کنید.
  2. همچنین می‌توانید فهرستی از رویدادهای مهم آینده تهیه کنید و از آن‌ها برای تدوین عناوین خود استفاده کنید. سپس میزان جستجوها در مورد این عناوین را در اینترنت ارزیابی نمایید.
مقاله ای با موضوع : افزایش ترافیک سایت بدون لینک سازی می‌تواند به شما کمک کند

ماندگار بودن

نقطه‌ی مقابل عنوان‌های به‌روز، عنوان‌هایی هستند که دارای اهداف بلندمدت هستند و با گذر زمان ارزش خود را از دست نمی‌دهند. این عناوین همواره برای مخاطب مفید و جذاب هستند. برای نوشتن چنین عناوینی به نکات زیر توجه کنید:

  1. از تحلیلگران برای شناسایی عناوینی که در گذر زمان ترافیک ثابت و متناسبی را جذب نموده‌اند، کمک بگیرید.
  2. دستورالعمل‌ها و راهنمایی‌هایی در مورد موضوعی خاص می‌تواند محتوایی باشد که همواره موردتوجه خواننده قرار می‌گیرد، بنابراین نوشتن عناوینی در ارتباط با آن‌ها می‌تواند در این دسته‌بندی قرار گیرد.
  3. مطالبی که محتوای تحقیقاتی دقیق و کامل دارند نیز می‌توانند پیوسته موردتوجه مخاطبان قرار گیرند.
  4. ارائه‌ی راه‌حل‌هایی برای مسائل و مشکلات مشترک و همه‌گیر نیز می‌توانند در زمره‌ی این‌گونه مطالب قرار گیرد.

.

.


بازاریابی محتوانوشتن نکات بازاریابی محتوا

زمانی که تمامی نکات لازم برای طراحی تم کلی عنوان موردنظر را به کار بستیم به سراغ نوشتن متن اصلی می‌رویم. پروسه‌ی نوشتن متون بسته به نوع محتوایی که درصدد تدوین آن هستیم متغیر است؛ در ادامه، مجموعه نکاتی را برای شما بازگو می‌کنیم که صرف‌نظر از نوع و موضوع مطلب موردنظر، شما را در تدوین محتوا یاری می‌نماید.

از منابع معتبر و اصلی استفاده کنید

هیچ‌چیز بدتر از این نیست که منابعی که از آن‌ها استفاده می‌کنید اطلاعات غلط و نامعتبری را به خواننده ارائه دهند، بنابراین از صحت این اطلاعات اطمینان حاصل کنید. برای مثال حتی‌الامکان از اطلاعاتی که اعضای هیئت‌رئیسه، شورا و هیئت بررسی، انجمن‌ها و شرکت‌های تحقیقات بازاریابی ارائه می‌دهند استفاده کنید.

 

با متخصصین مربوطه مشورت نمایید

کار را با مشورت با متخصصین حرفه‌ی خود ادامه دهید؛ اگر به پاسخ فوری برای سؤالات خود نیاز دارید وب‌سایت یا صفحات مربوط به این متخصصین را پیدا کنید و پاسخ سؤال خود را به‌صورت آنلاین جستجو کنید. در غیر این صورت اگر زمان کافی دارید، می‌توانید با آن‌ها یک مصاحبه‌ی حضوری ترتیب دهید و پاسخ سؤالات خود را جویا شوید.

شما همچنین می‌توانید پاسخ سؤالات خود را از اعضای تیم خود یا متقاضیانتان بپرسید. مطمئناً هیچ‌کس بهتر از این افراد بر اطلاعات مربوط به حوزه‌ی موردنظر اشراف ندارد.

مقاله ای با موضوع : آموزش لینک سازی در سایت (بخش ۱) می‌تواند به شما کمک کند

اطلاعات خود را به‌روز کنید

تمامی اطلاعاتی که ارائه می‌دهید باید کاملاً صحیح و به‌روز باشد. کوچک‌ترین اشتباه در این زمینه می‌تواند حرفه و برند شما را به نابودی بکشاند زیرا مطمئناً افراد در نقد و بررسی‌های خود در مورد مطالب شما به این خطاها و اشتباهات خواهند پرداخت و ظرف مدت کوتاهی اعتبار مطالب شما زیر سؤال خواهد رفت.

 

از تغییر و ویرایش مطالب استقبال کنید

این بسیار طبیعی است که تا زمانی که مطالب خود را به پایان می‌رسانید، مجبور باشید تغییراتی در آن‌ها ایجاد کنید. این تغییرات به اعتبار و کیفیت محتوای شما خواهد افزود، پس خود را برای آن آماده کنید.

گاه هنر نویسندگی شما را به مسیر متفاوتی ازآنچه تصور می‌کردید هدایت می‌کند و در این میان ذهن شما به فرصت‌هایی دست می‌یابد که هیچ‌گاه انتظار آن‌ها را نداشتید. ذهن خود را برای طی این مسیر باز بگذارید و تا زمانی که همه‌چیز، مرتبط و منطقی به نظر می‌رسد از چنین فرصت‌هایی استقبال کنید.

 

مخاطبین خود را به مشارکت ترغیب کنید

میزان مشارکت مخاطب در کمپین شما اهمیت ویژه‌ای دارد. اما هدف از این مشارکت چیست؟ آیا تنها می‌خواهید میزان به اشتراک‌گذاری پست‌های صفحات خود را بالا ببرید یا می‌خواهید مطالب خود را با مشارکت و همکاری مخاطب برای دستیابی به نتایج بهتر تدوین نمایید؟ اگر چنین است به نکات زیر توجه کنید:

  1. نظرات و دیدگاه‌هایی که در ارتباط با حرفه‌تان وجود دارد را جمع‌آوری کنید.
  2. در صورت امکان سؤالات انتها-باز و آزاد طراحی نمایید.
  3. دیگران را به مشارکت و نشر عقاید و تجربه‌های خود ترغیب نمایید.
  4. سعی کنید مسائل چالش‌برانگیزی مطرح کنید که مخاطب را به مشارکت تشویق نمایند (اما احتیاط کنید که مسائلی که مطرح می‌کنید به برند شما آسیب نزند).

طرح یک داستان می‌تواند برای شما سودمند باشد

منظور از طرح داستان، خلق شخصیت‌ها و رویدادهای تخیلی نیست، تلاش کنید متن خود را با ساختاری روایی و روالی منطقی طراحی نمایید تا مطالب شما از روند جذاب‌تری برای مخاطب  برخوردار باشند. منطقی بودن روال داستان به شما این امکان را می‌دهد که مخاطب را مرحله‌به‌مرحله به هدف خودتان نزدیک‌تر کنید. به‌عبارت‌دیگر به‌کارگیری ساختار روایی به معنای این نیست که برای محصولات خود به داستان‌سرایی بپردازید، بلکه منظور این است که همان‌طور که یک داستان با استفاده از یک سلسله‌مراتب منطقی، وقایع را پیش می‌برد شما نیز طبق همین ساختار، ذهن مخاطب را در مسیری که می‌خواهید هدایت کنید.

مقاله ای با موضوع : داستان گویی در بازاریابی اینترنتی می‌تواند به شما کمک کند

 

استفاده از تصاویر
بازاریابی محتوا

به‌کارگیری تصاویر در میان مطالب به جذابیت متن‌های شما می‌افزاید، اما این نکته‌ی بسیار مهم را به خاطر داشته باشید که اگر طراح تصویری که قصد استفاده از آن را دارید، شخص دیگری است، بدون کسب مجوز از آن شخص اجازه‌ی استفاده از آن را ندارید. تصاویر نیز مانند سایر مطالب انتشاریافته مشمول قانون کپی‌رایت هستند و تنها با اخذ مجوز از سوی طراح می‌توان از آن استفاده نمود.

قانون استفاده از تصاویر

در حوزه‌ی قوانین کپی‌رایت و استفاده‌ی آنلاین تصاویر، باید بسیار محتاط عمل نمود. شما نمی‌توانید تنها یک تصویر را در اینترنت جستجو کنید و به‌راحتی از آن استفاده کنید. طبق قانون اگر مجوز استفاده از تصویری را ندارید، تنها می‌توانید از تصاویری که حق اثر رایگان دارند بهره بگیرید. حتی در این حالت هم باید منبع تصویر موردنظر را ذکر نمایید. این کار ممکن است کمی مشکل باشد اما شرط احتیاط این است که پیش از استفاده از تصاویر مجوز لازم را دریافت کنید.

منابع حاوی تصاویر

همان‌طور که پیش‌ازاین توضیح دادیم نمی‌توانید به‌سادگی تصویری را از گوگل کپی پیست کنید. حالا این سؤال پیش می‌آید که تصاویر موردنیاز را از کجا پیدا کنیم؟ منابع و وب‌سایت‌های بسیار زیادی وجود دارند که می‌توانید تصاویر موردنیازتان را از آن‌ها بخرید. برای مثال وب‌سایت‌هایی مانند BigStock Photo و Fotolia مجموعه‌ی بزرگی از عکس‌ها را با قیمت‌های مختلف در دسترس کاربران می‌گذارند. درصورتی‌که نمی‌خواهید برای تصاویر موردنیازتان پولی پرداخت کنید، می‌توانید از منابع رایگان استفاده کنید. فقط یادتان باشد که حتماً منبع این عکس‌ها را ذکر کنید. دو تا از بهترین سایت‌های تصاویر رایگان عبارت‌اند از:

  1. Creative Commons: این سایت یک موتور جستجوگر عالی دارد که با استفاده از آن می‌توانید به ساده‌ترین و ایمن‌ترین روش ممکن تصاویر موردنیازتان را پیدا کنید.
  2. Smart Photo Stock: این وب‌سایت هم مجموعه‌ای از تصاویر رایگان را که از وبلاگ‌های متفاوت جمع‌آوری کرده است را برای وبلاگ نویسان در دسترس قرار داده است. تیم My Blog Guest این مجموعه را گردآوری کرده است و هرروز آن را کامل‌تر می‌کند.

البته یادتان باشد که بهترین و قابل‌اعتمادترین راه برای دستیابی به تصاویر ارزشمند این است که خودتان با دوربین عکس‌های موردنیازتان را تهیه کنید.

مقاله ای با موضوع : وبلاگ نویسی در ایران، از کودکی تا بلوغ می‌تواند به شما کمک کند

 


بازاریابی محتوا

بازخوانی و بررسی مجدد محتوا

اگر قبل از انتشار مطالب، آن‌ها را بازخوانی و ویرایش نکنید مطمئناً متن شما سرشار از غلط‌های املایی، دستوری و اطلاعات نادرست خواهد بود. حتی اگر از یک ویراستار کمک می‌گیرید، بازهم خودتان یک یا چند روز بعد از تدوین مطالب، آن‌ها را ویرایش کنید، این کار باعث می‌شود که دیدگاه تازه‌ای نسبت به محتوای مطالب خودتان پیدا کنید. کلاً همیشه سعی کنید مطالب خود را دو بار چک کنید، یک‌بار خودتان این کار را انجام دهید و یک‌بار از شخص دیگری مانند ویراستار، برای این کار کمک بگیرید.

ویرایش متون در دو سطح مختلف انجام می‌شود: یکی تصحیح ساختار کلی متن و دیگری تصحیح جزئیات مانند غلط‌های املایی و دستوری، علائم نگارشی و غیره. اگر ویرایش در هر یک از این دو سطح را به‌طور جداگانه انجام دهیم به نتیجه‌ی بهتری می‌رسیم.

صرف‌نظر از اینکه متنی که می‌خواهید موردبررسی قرار دهید را خودتان نوشته‌اید یا متعلق به دیگری است، باید به سؤالات زیر پاسخ دهید:

  • آیا متن موردنظر عنوان متناسبی دارد؟ آیا عنوان به‌اندازه‌ی کافی جذاب و مرتبط با متن است؟ با توجه به مطالبی که پیش‌ازاین درباره‌ی طراحی یک عنوان مناسب و جذاب گفتیم، آیا عنوان موردنظر تمامی ویژگی‌های مذکور را دارد؟ در غیر این صورت باید عنوان را به شیوه‌ای صحیح ویرایش کنید.
  • آیا مقدمه ی متن موردنظر توجه خواننده را جلب می کند؟ وبسایت Coppyblogger دارای نکات و توصیه هایی است که به شما کمک می کند مقدمه ی جذاب و مناسبی را بنویسید.
  • آیا متن، مفهوم و منظور نویسنده را به درستی به مخاطب منتقل می کند؟ اگر این طور نیست باید ساختار متن را تغییر دهید.
  • آیا آغاز، وسط و پایان متن برای خواننده واضح است؟ اگر بخش مقدمه، بدنه ی متن و نتیجه گیری به وضوح مشخص نباشد، خواننده در فهم پیام کلی متن دچار مشکل می شود.
  • آیا غلط های املایی و نگارشی متن را تصحیح کرده اید؟ در اینجا نباید تنها به غلط های املایی توجه کنید، ممکن است واژه ای از نظر املایی درست نوشته شده باشد اما در جای مناسبی در جمله قرار نگرفته باشد.
  • آیا جملات از نظر دستوری درست نوشته شده اند؟ به زمان افعال و سایر نکات دستوری توجه کنید.
  • آیا متن به اندازه ی کافی خلاقانه است؟ از تکرارهای بی دلیل اجتناب کنید زیرا باعث می شود متن فاقد خلاقیت و ابتکار به نظر برسد.
  • آیا اطلاعاتی که ارائه شده است مرتبط با موضوع و صحیح هستند؟ دوباره مقدمه، بدنه و نتیجه گیری را بررسی کنید اگر موردی یافتید که هماهنگ با محتوای کلی نبود آن را حذف کنید.

تبلیغات

صرف نظر از اینکه مطلب مورد نظر را در وبسایت خود به اشتراک می گذارید یا وبسایت دیگران باید به فکر تبلیغات برای آن باشید. مطلب شما هرچقدر هم جذاب و خوب نوشته شده باشد، اگر آن را در معرض دید مخاطب قرار ندهید هیچ ارزشی ندارد.

بهترین نوع تبلیغات، تبلیغاتی است که قبل از اینکه حتی یک کلمه از مطلب را نوشته باشید شروع شده باشد. اقدامات زیر باعث می شود مردم راجع به مطلب شما، حتی قبل از اینکه آن را انتشار دهید صحبت کنند.

مقاله ای با موضوع : 5 باور غلط درباره ی تبلیغات در فیس بوک می‌تواند به شما کمک کند

 

درخواست انتشار

بسته به نوع مطلبی که می خواهید انتشار دهید باید زمان فرستادن درخواست انتشار را تعیین کنید. درخواست انتشار برای مطالبی مانند مقاله های  مهمان، انتشار اخبار مربوط به تجارت خودمان در وبسایت های دیگر یا استفاده از نظرات یک متخصص در میان مطالب خودمان مطرح می شود. شاید به نظر عجیب برسد که قبل از نوشتن متن درخواست انتشار بدهیم، اما این کار برای اطمینان از این که مطلب ما به طور مناسبی انتشار می یابد بسیار مهم است. درخواست انتشار یک راه فوق العاده است برای اینکه میزان تقاضا برای مطالبمان را بسنجیم و اگر درست انجام شود یک ابزار قدرتمند برای تبلیغات به حساب می آید.

انواع وبسایت هایی که برای درخواست انتشار مناسبند

وبسایت هایی که انتخاب می کنیم نه تنها در آمار سایت، بلکه در محتوای مطالبی که انتشار داده اند، باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند، و همچنین باید در صفحات اجتماعی و تعاملاتشان با فالوورها فعال باشند. اگر وبسایتی به انتشار مطالب کپی معروف است و فعالیت هایش صرفاً جنبه ی تبلیغاتی دارد بهتر است کلاً از این وبسایت اجتناب کنید.

با این آمادگی ذهنی، در زیر به فهرستی از انواع وبسایت هایی که باید از آن ها اجتناب کنید اشاره می کنیم:

  • وبسایت هایی که دارای محتوای کپی هستند.
  • وبسایت هایی که پست هایشان به طور مشهود جنبه ی تبلیغاتی دارد و یک لیست قیمت به آن ها ضمیمه شده است.
  • وبسایت هایی که یک صفحه را به لینک های خارجی اختصاص داده اند.
  • وبسایت هایی که لیستی از هایپرلینک های وبلاگ ها و وبسایت های خارجی دارند.
  • وبسایت هایی که دارای طراحی ضعیفی هستند.
  • وبسایت هایی که بیش از حد تبلیغ می کنند.
  • وبسایت هایی که دارای تعداد بیشماری کامنت اسپم یا تبلیغاتی هستند.
  • وبسایت هایی که مطالب نامرتبط با تم کلی سایت دارند.

اما انواع وبسایت هایی که برای شما سودمند هستند، عبارتند از:

  • وبسایت هایی که به خوبی طراحی شده اند.
  • وبسایت های که مطالب آن مرتبط با تم کلی سایت است.
  • صفحات اجتماعی مرتبط با سایت
  • صفحات اجتماعی نویسندگان و درست اندکاران سایت
  • وبسایت هایی که صفحه های اجتماعی آن ها فعال هستند (دارای پست ها و کامنت های زیادی هستند).
  • وبسایت هایی که مطالب متعارف را با یک پروسه ی ویراستاری به طور مرتب به اشتراک می گذارند.

با در نظر گرفتن این که از چه نوع وبسایت هایی باید استفاده کنیم و از چه نوع وبسایت هایی باید دوری کنیم، می توانیم روی مجموعه ی محدودتری از وبسایت ها برای ارسال درخواست انتشار تمرکز کنیم.

مقاله ای با موضوع : ۷ گام برای راه‌اندازی کمپین‌های تبلیغاتی ایمیل مارکتینگ می‌تواند به شما کمک کند

بازاریابی محتوایافتن فرصت ها

مسئله ی مهمی که باید به یاد داشته باشیم این است که در رابطه با درخواست انتشار، ما با افراد طرف هستیم نه با وبسایت ها! این که به راحتی به قسمت «ارتباط با ما» ی وبسایت ها وارد شویم و یک ایمیل در خواست انتشار معمولی به آن ها بدهیم ما را به نتیجه ی خاصی نمی رساند. اگر می خواهید بهترین نتیجه را از ارسال این ایمیل بدست آورید اول باید وبسایت مناسب را پیدا کنید و بعد ار آن به افراد مناسب در آن وبسایت ایمیل بدهید.

برای یافتن وبسایت های مناسب باید به مجموعه ای از تکنیک ها توجه کنیم:

بررسی اخبار

بررسی اخبار یعنی نظارت بر وبسایت های خبری برای یافتن فرصت های بالقوه. به این تکنیک، درخواست انتشار منفعل هم گفته می شود. نکته ی کلیدی در اینجا این است که خبرنگارانی را بیابید که به دنبال افرادی می گردند که مطالب جدید را برای انتشار در اختیار آن ها بگذارند. می توانید از ابزارهایی مانند: Gorkana PR، Help A Rporter Out HARO  یا از هشتگ #journorequest در توییتر استفاده کنید تا خبرنگاران یا انتشارات هایی را پیدا کنید که به دنبال اطلاعات و داستان های جدید برای انتشار می گردند.

موج سواری خبری یا نیوزجکینگ

این اصطلاح به معنای این است که از امواج خبری به سود برند یا تجارت خودمان بهره بگیریم، به این پروسه درخواست انتشار فعال نیز گفته می شود؛ طی این پروسه سعی می کنیم با یک خبرنگار که پیش از این، مقالاتی را در همان حوزه ای که ما فعالیت می کنیم منتشر کرده است، مستقیماً ارتباط برقرار کنیم و مطالب منحصربه فرد خودمان که فکر می کنیم می تواند در مقالات او گنجانده شود، به اضافه ی گزارشات حرفه ای و یافته های جدیدمان را به او پیشنهاد می دهیم. در صورتی که او بپذیرد که مطالب ما را در میان مقالات خود انتشار دهد، این کار برند ما را به یک برند قابل اعتماد تبدیل می کند و آگاهی مخاطبان را نسبت به تجارت ما بالا می برد.

ابزارهای نظارت بر شبکه های اجتماعی

برای یافتن مطالب تأثیرگذار، پروفایل های مربوط و دیگر اطلاعات ارزشمند می توانید از ابزارهایی مانند: FollowerWonk، Uprise.io و Buzzsumo استفاده کنید. با استفاده از این ابزارها می توانید پروفایل انتشاردهندگان و افراد تأثیرگذار این حرفه را شناسایی کنید و مطالبی که به طور مرتب به اشتراک می گذارند و وبسایت هایی که برای آن ها تبلیغ می کنند را بررسی کنید. به این شکل می توانید وبسایت های متناسب با نیازتان و افراد مناسب را شناسایی کنید و برای آن ها پیام درخواست انتشار ارسال کنید، این کار سبب می شود که در آینده وقت و انرژی زیادی را ذخیره کنید.

مقاله ای با موضوع : ایجاد تعامل (Engaging) با مخاطب از طریق گوگل پلاس می‌تواند به شما کمک کند

تحقیقات شرکت های رقیب

احتمالاً پیش از این بر اساس تحقیقاتی که رقبایتان انجام داده اند تعدادی از این وبسایت ها را در مرحله ی ارزیابی بازاریابی محتوا شناسایی نموده اید، اگر نه، با استفاده از ابزارهایی مانند: Majestic SEO و LinkRisk می توانید لینک هایی که شرکت های رقیب از آن ها استفاده می کنند را پیدا کنید. اگر آنها گزارش یا مطلبی را با سایت مورد نظر به اشتراک گذاشته اند، آن سایت و آن مطلب را دقیقاً بررسی کنید زیرا احتمالا شما هم می توانید مطالب مشابهی را با آن وبسایت در میان بگذارید.

پیدا کردن اطلاعات تماس مخاطبین

زمانی که وبسایت مناسب را برای ارسال درخواست انتشار پیدا کردید، باید اطلاعات زیر را هم بدست آورید:

  • نام و URL وبسایت
  • یک پست وبلاگ مرتبط با عنوانی که می خواهید آن را انتشار دهید.
  • یک نویسنده یا ویراستار در آن وبسایت
  • اطلاعات تماس آن نویسنده یا ویراستار

اگر نتوانستید نام و اطلاعات تماس ویراستار یا صاحب وبسایت را پیدا کنید به راهکارهای زیر توجه کنید:

  • نام نویسنده را در پست های اخیر وبسایت را جستجو کنید.
  • به صفحات مربوط به نویسندگان سایت های خبری و اطلاعات تماس خبرنگاران مراجعه کنید.
  • از Whois Search برای تعیین نام صاحب وبسایت استفاده کنید.
  • نام نویسنده را در میان صفحات اجتماعی جستجو کنید.
  • از لینکد این برای جستجوی نام صاحب وبسایت استفاده کنید.

داشتن این اطلاعات برای ارسال یک ایمیل درخواست انتشار ضروری است، اما اگر اطلاعات تماس یکی از این افراد را پیدا کردید به شما توصیه می کنیم که حتماً با آن شخص تماس بگیرید، زیرا در یک تماس تلفنی نسبت به ارسال ایمیل، بهتر می توانید در مورد جزئیات درخواست خود با شخص مورد نظر مذاکره کنید. به خاطر داشته باشید که باید پیشنهادات و اطلاعات ارزشمندی را به آن شخص بدهید، زیرا در غیر این صورت پیشنهاد شما پذیرفته نخواند شد.

مقاله ای با موضوع : اینفوگرافیک می‌تواند به شما کمک کند

عناوین نامرتبط

ایمیل زیر یکی از بدترین انواع درخواست انتشار است، به متن آن توجه کنید:

آیا تمایل دارید که یک پست عالی در ارتباط با «صرفه جویی در هزینه ها با بیرون کشیدن پول به رهن گذاشته شده و جایگزین کردن آن با وام های کوتاه مدت» در صفحه ی خود قرار دهید؟

در این ایمیل، علاوه بر غیراخلاقی بودن محتوای آن، کلیدواژه های «رهن» و «وام کوتاه مدت» بدون فکر و هدف خاصی در کنار هم قرار گرفته اند، درست است که مردم این دو کلیدواژه را زیاد جستجو می کنند اما اینکه به راحتی این دو را برای جذب ترافیک بیشتر در کنار هم قرار دهیم بسیار غیرحرفه ایست.

اگر می خواهید برای عنوانی به منظور خاصی درخواست انتشار بدهید قبل از ارسال آن به سؤالات زیر پاسخ بدهید:

  1. آیا محتوای این عنوان ارزش مطرح کردن را دارد؟
  2. آیا این عنوان خواننده را به خواندن مطلب ترغیب می کند؟
  3. آیا محتوای عنوان غیرقانونی نیست و صاحب وبسایت را به دردسر نمی اندازد؟
  4. آیا محتوای عنوان غیراخلاقی نیست و انتشار آن برای مخاطب عام مشکل ساز نمی شود؟

بایدهای کپی رایتینگ سئو

از ابزار های تحلیل سئو و محتوا استفاده کنید

استفاده از ابزارها و پلاگین های مختلف مانند گوگل آنالیز یا افزونه Yoast برای ورد پرس کاران می تواند به شما در فرایند تولید محتوا و سئو کمک کند. مثلاً با استفاده از پلاگین Yoast می توانید میران خوانش محتوا و نکات مهم سئو آن را به دقت بررسی کنید. با استفاده از ابزارهایی این چنینی قدر خواهید بود محتوایی فوق العادهه منتشر می کنید.

از زبان مخاطبان خود استفاده کنید

باید مطمئن شوید که متن شما به گوش مخاطبانتان، آشنا و منطبق است. برای مثال اگر درباره اسباب بازی تولید محتوا می کنید و مخاطبان هدفِ شما کودکان هستند، متن شما باید در ابتدایی ترین سطح برای کودکان قابل فهم باشد. اما اگر مخاطبان شما متخصص یا دکتر هستند، استفاده از کلمات ثقیل، پیچیده و تخصصی مانعی ندارد. همچنین، در انتخاب کلمات و لحن محتوای خود دقت کنید زیرا در هر صورت شما در حال گفتگوی مستقیم با مخاطبانتان هستید. لحن محتوای شما باید به گونه ای باشد که با مخاطبانتان هماهنگ باشد، مطمئناً نمی توانید برای افراد متخصص با لحنی کودکانه مطلب بنویسید!

کلمات کلیدی خود را به صورت متعادل به کار بگیرید

کاربرد کلیدواژه ها را در متن متعادل کنید. بهتر است تنها چند بار در متن خود به کلمه کلیدی اصلی تان اشاره کنید. معمولاً چگالی کلمات کلیدی بهتر است بین ۱ الی ۲% باشد. همچنین، باید مطمئن شوید که کلمه کلیدی تان در متن به طور متعادل تقسیم شده اند. پس، سعی نکنید در پاراگرافِ اول محتوای خود، ۱۰۰ بار ازز کلمه کلیدی تان استفاده کنید و در طول متن تنها یکبار از آن استفاده کنید.

از لینک بیلدینگ داخلی استفاده کنید

ه موضوع لینک سازی داخلی در سایت توجه داشته باشید. اگر پیش تر، مطلبی در رابطه با موضوع پُست خود منتشر کرده اید یا مقاله ای دارید که بخشی از آن با پُست قعلی تان مشابه است، سعی کنید از مطلب وبلاگ جدید خود به آن مقاله لینک دهید. به علاوه ممکن است که مقاله ای نوشته باشید که ترافیک زیادی را جذب می کند، در این شرایط بهتر است لینکی از محتوای جدیدتان را در آن پست قدیمی قرار دهید.

مقاله ای با موضوع : افزایش ترافیک سایت بدون لینک سازی می‌تواند به شما کمک کند

نبایدهای کپی رایتینگ سئو

موضوع خود را به یک کلمه کلیدی محدود نکنید

تحقیق درباره کلمات کلیدی باید بتواند شما را به نوشتن محتوایی جذاب هدایت کند. با اینحال، سعی نکنید تنها درباره یک کلیدواژه مقاله بنویسید و برای کلمات کلیدی مختلف در نتایج جستجو رتبه کسب کنید. موضوع و کلمه کلیدی شما باید تقریباً مشابه باشند. بهینه سازی یک متن برای یک کلمه کلیدی خاص، کار چندان دشواری نیست. اگر احساس خوبی درباره استفاده زیاد از کلمه کلیدی تان ندارید، شاید موضوع پست نوشته شده با کلیدواژه همتراز نیست.

مقالات خسته کننده ننویسید

باید مطمئن شوید که سبک نوشتاری تان برای مخاطب جذاب است. همه جملات را با کلمات یکسان آغاز نکنید. کمی روی نوشتن خود تمرین کنید. بهتر است از کلمات و عبارات مختلف استفاده کنید. سعی کنید از جملات کوتاه و بلند در نوشته خود بهره ببرید. از کلمات مترادف استفاده کنید. اضافه کردن یک مثال یا جوک می تواند نوشته شما را تا حد زیادی سرگرم کننده کند.

در یک خط از حروف زیاد استفاده نکنید

باید طول هر خط و تعداد حروف به کار رفته در آن را محدود کنید. بیشتر بازاریابان محتوا معتقدند که هر جمله یا خط از متن باید بین ۵۰ تا ۶۵ یا ۷۵ کاراکتر داشته باشد. این تعداد کاراکتر تقریباً ۱۰ الی ۱۵ کلمه می شود که از نظر ما یک جمله خوانا محسوب می شود.

از Keyword Stuffing پرهیز کنید

به کار بردن بیش از حد کلمات کلیدی در محتوا، یکی از نبایدهای اصلی در زمینه تولید محتوا و سئو کپی رایتینگ است. اگر جملات شما به علت به کار بردن بیش از حد کلمات کلیدی، عجیب و غریب به نظر می رسند، این کار را متوقف کنید. اگر احساس می کنید استفاده از کلیدواژه ها باعث شده است، متن تان لحنی طبیعی نداشته باشد باید بدانید که بیش از حد آن را بهینه سازی کرده اید. این کار را رها کنید. محتوای شما در درجه اول باید برای مخاطبان نوشته شود و قابل خواندن باشد.

کپی پیست

یکی دیگر از نشانه های ایمیلی که تنها هدف آن جذب ترافیک بیشتر و ایجاد لینک های بیشتر است، طولانی بودن و تشابه آن به یک ایمیل تبلیغاتی است. کپی پیست کردن مطالب برای ایجاد لینک های بیشتر، از ارزش متن شما کم می کند، به یاد داشته باشید یک درخواست انتشار خوب باید بتواند روابط سودمند ایجاد کند نه لینک های بیشتر.

اگر واقعاً نمی توانید آدرس ایمیل افراد را برای  ارسال ایمیل های درخواست انتشار پیدا کنید سعی کنید با آن ها از طریق تلفن ارتباط برقرار کنید. توجه داشته باشید که تنها نکته ی مهم در این زمینه، همانطور که گفته شد، ایجاد روابط مستحکم است، مهم نیست که چگونه این روابط را برقرار می کنید.

بازاریابی محتواارتباط طبیعی

همان‌طور که پیش‌ازاین توضیح داده شد بهترین نوع درخواست انتشار با برقراری ارتباط به‌صورت طبیعی اتفاق می‌افتد. این‌که تنها از شخصی یا وب‌سایتی درخواست کنید که مطالب مربوط به برند شما را انتشار دهد برای رسیدن به هدف کافی نیست. اولین کاری که باید انجام دهید این است که مهره‌های اصلی صنعت خود را از طریق شبکه‌های اجتماعی یا وبلاگ‌های آنان شناسایی کنید و در گروه‌ها و جوامع مربوط به حرفه‌ی خود حضور فعال داشته باشید،  این کار سبب می‌شود که برند شما به یک برند شناخته‌شده تبدیل شود. در این صورت برقراری ارتباط و آغاز مکالمه برای شما  نسبت به دیگران بسیار راحت صورت خواهد گرفت.

 

نام گیرنده

به این نکته توجه داشته باشید که اگر ایمیل درخواست انتشار را با نام شخص گیرنده آغاز نکنید ایمیل شما به‌احتمال‌زیاد خوانده نخواهد شد. آدرس‌های ایمیل کلی یا عمومی infora یا  admina به‌ندرت می‌توانند شما را به هدف برسانند. پیش‌ازاین، روش‌های دستیابی به اطلاعات تماس مخاطبان را بررسی کردیم بنابراین سعی کنید از آن‌ها به شیوه‌ی درست استفاده نمایید.

معرفی اجمالی

اکثر افراد تمایل دارند که یک مقدمه‌ی طولانی در ابتدای ایمیل خود بیاورند و در مورد اینکه چرا وبلاگ گیرنده‌ی ایمیل را انتخاب نموده‌اند و دلیل ارتباط با او را شرح دهند. این کار در اصل کار اشتباهی نیست، اما بهتر این است که سریع سر اصل مطلب بروید و مطالبی را مطرح نمایید که در حوصله‌ی مخاطب بگنجد. بهترین روش در این زمینه‌، این است که در آغاز ایمیل، به یکی از پست‌های پیشین وب‌سایت آنان که قبلاً مطالعه کرده‌اید اشاره‌کنید.

زمینه‌ی تخصصی خود را شرح دهید

پس از مقدمه، مطلب بعدی که باید عنوان کنید این است که چرا محتوایی که شما ارائه می‌دهید منحصربه‌فرد است. هدف در اینجا این است که ارزش محتوای خود و اینکه به چه دلایلی معتقدید این محتوا منطبق بر نیازهای مخاطب است را توضیح دهید.

جمع‌بندی

یک ایمیل درخواست انتشار باید مختصر و هدفمند باشد، بنابراین جمله‌ی آخر را به شیوه‌ای مطرح می‌کنیم که گیرنده برای دادن پاسخ به ایمیل شما احساس مسئولیت کند. در پایان، راه‌های ارتباطی خود را ذکر می‌کنیم تا گیرنده برای دادن پاسخ با مشکل مواجه نشود.

پیگیری

نکته‌ی آخر در این زمینه، ‌این است که اگر از سوی گیرنده جواب مثبت گرفتید، سریعاً پاسخ دهید و به او اطمینان بدهید که می‌توانید محتوا و مطالب لازم را در زمان مقرر و مطابق با نیازهای وبلاگ او تنظیم نمایید. ولی اگر پاسخ گیرنده منفی بود بهترین راه این است که به شیوه‌ای مؤدبانه به او پاسخ دهید و به سراغ وب‌سایت دیگری در لیست خود بروید. درصورتی‌که گیرنده راه را برای ارتباط‌های بعدی باز گذاشته بود، می‌توانید این وب‌سایت را نیز به لیست خود اضافه کنید. اگر پاسخی دریافت نکردید، مجدداً ایمیلی ارسال کنید و در مورد ایمیل قبلی پیگیری کنید. در این ایمیل از گیرنده بپرسید که آیا به اطلاعات بیشتری احتیاج دارد یا نه. اگر بازهم جوابی نگرفتید بهتر است این پروسه را در همین‌جا رها کنید و یا در آینده ضمن مطرح نمودن موضوع دیگری، از گیرنده  درباره‌ی ایمیل موردنظر پیگیری کنید.

فهرست آدرس‌های ایمیل

علاوه بر نام افراد، آدرس ایمیل نیز یکی از سودمندترین اطلاعاتی است که می‌توانید به دست آورید و به شما کمک می‌کند به اطلاعات دیگری درباره‌ی فرد موردنظر، مانند اینکه کجا و در چه زمینه‌ای کار می‌کند، دست‌یابید. این اطلاعات نشانگر این است که آیا محتوای ایمیل شما موردتوجه آن فرد قرار خواهد گرفت یا نه. تهیه‌ی چنین فهرستی با دستیابی به اطلاعات زیر امکان‌پذیر است:

  • کارت‌های بانکی
  • قسمت log in وب سایت‌ها
  • خوراک RSS ایمیل‌های بولتن‌های خبری
  • سایر ایمیل‌های بولتن‌های خبری
  • مسابقات و رقابت‌ها

 

در اختیار داشتن فهرستی منسجم و غنی از آدرس‌های ایمیل افراد مرتبط، به شما کمک می‌کند که زمانی که می‌خواهید مطالب خود را ارائه دهید یا به‌روزرسانی کنید یا اجزای دیگری را به آن‌ها اضافه کنید، به افراد لیست خود اطلاع‌رسانی کنید.

 

 

    • بازاریابی محتوا بخش ۱
    • بازاریابی محتوا بخش ۲
    • بازاریابی محتوا بخش ۳
    • بازاریابی محتوا بخش ۴

 

 بخش پنجم


  • .
    رسانه‌ی اجتماعی

  • .
    تبلیغات پولی بازاریابی

  • .
    بعد از ارسال مطلب

  • .
    ارزیابی بازاریابی محتوا

منبع koozai
0 1,988
انتشار دهید TelegramWhatsAppFacebookTwitterLinkedinGoogle+ایمیل
میلاد غیب دوست

میلاد هستم هم بنیان گذار در اوکس تیم ، محقق در زمینه سئو و مارکتینگ . هر آنچه را یاد بگیریم را در اختیار شما قرار میدهیم تا با هم به بهتر شدن و بهتر دیده شدن برسیم.

احتمالا به مطالب زیر علاقه‌ مند باشید از این نویسنده بیشتر بخوانید
بازاریابی محتوا

کسب درآمد اینترنتی ، شغل دوم اینترنتی

بازاریابی محتوا

گزارش سالانه صنایع مختلف در گوگل ادوردز

بازاریابی ایمیلی

ردیابی منابعی که بیشترین ترافیک را به‌سوی وب‌سایت شما هدایت می‌کنند

بازاریابی محتوا

ﺑﺎزارﯾﺎﺑﯽ وﯾﺮوﺳﯽ (Viral Marketing) چیست؟

پیش بعدی

پاسخی دهید
منصرف شده ام

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هشت − 7 =

تماس از خطوط ثابت کل کشور: ۷۰۷۰۷۰۱۲-۰۲۱

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل

  • فیسبوک در فیسبوک به ما بپیوندید
  • توییتر به ما در توییتر بپیوندید
  • Google+ به ما بپیوندید
  • تلگرام به ما در تلگرام بپیوندید
  • اینستاگرام به ما در اینستاگرام بپیوندید
  • طراحی سایت
  • طراحی لندینگ پیج
  • سفارش تولید محتوا
  • شرایط تبلیغات

لطفا به حقوق کپی رایت ما احترام بگذارید | خلاقیت و اثر‌بخشی به سبک اوکس‌تیم

میزبانی شده بر روی سرورهای قدرتمند ایران سرور

ورود / عضویت
  • خانه
  • خدمات
    • طراحی لندینگ پیج
    • طراحی سایت
    • سفارش محتوا
  • فروشگاه
    • خرید اکانت SEMrush
    • خرید اکانت پرمیوم الکسا
    • خرید اکانت Moz Pro
  • بلاگ
    • بازاریابی شبکه های اجتماعی
    • بازاریابی محتوا
    • بازاریابی اپلیکیشن
    • بهینه سازی و سئو
    • ابزارهای بازاریابی اینترنتی
  • اینفوگرافیک
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

خوش آمدید لطفا به حساب خود وارد شوید

پنج × سه =

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

بیست + 5 =

حساب ندارد؟ ثبت نام
ورود

بازگردانی رمز عبور

کدواژه ای که به ایمیل شما فرستاده شده است

نه − 1 =

  • خانه
  • بازاریابی اینترنتی
  • بازاریابی محتوا
  • راهنمای جامع بازاریابی محتوا(Content Marketing)( بخش4)
  • خانه
  • بازاریابی اینترنتی
  • بازاریابی محتوا
  • راهنمای جامع بازاریابی محتوا(Content Marketing)( بخش4)

توسط میلاد غیب دوست
بر 0
انتشار دهید
0
انتشار دهید TelegramWhatsAppFacebookTwitterLinkedinGoogle+ایمیل
میلاد غیب دوست

میلاد هستم هم بنیان گذار در اوکس تیم ، محقق در زمینه سئو و مارکتینگ . هر آنچه را یاد بگیریم را در اختیار شما قرار میدهیم تا با هم به بهتر شدن و بهتر دیده شدن برسیم.

احتمالا به مطالب زیر علاقه‌ مند باشید از این نویسنده بیشتر بخوانید
ابزارهای بازاریابی اینترنتی

چگونه ترافیک IP کارمندان خود را در گوگل آنالیتیکس حذف کنیم؟

ابزارهای بازاریابی اینترنتی

اکانت الکسا چیست و چگونه آنرا تهیه کنیم؟

ابزارهای بازاریابی اینترنتی

راهنمای کامل اتصال گوگل آنالیتیکس به سایت

متفرقه

پلتفرم یادگیری ماشینی گوگل Google AutoML Cloud

پیش بعدی

پاسخی دهید
منصرف شده ام

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 × 1 =

تماس از خطوط ثابت کل کشور: ۷۰۷۰۷۰۱۲-۰۲۱

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل